Kangal Anaokulu


Vizyon: Toplumda kendine güvenen, özgüveni yüksek, toplumun özelliklerine uygun ancak evrensel özellikleri de göz ardı etmeyen, öğrenmede etkin, seçici ve karar verici bireyler yetiştirerek bu eğitime paralel olarak personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren Sivas´ın en iyi okul öncesi eğitim kurumlarından biri olmayı hedef edinmiştir.

Misyon: Okulumuzda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.

Başarılar: eTwinning Avrupa Kalite Etiketi, Okulum Temiz Belgesi, Beyaz Bayrak- Beslenme Dostu Okul...

Saatler: 08:30 - 13:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: Yok
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Yok
Okulun Sınav Başarı Durumu: Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Sıfır Atık Projesi
Kontenjan Bilgileri: 74

Telefon - (0346) 457 28 43

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kangalanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Zafer Mah. Zafer Yeniyol3 Sk. Kangal Anaokulu Blok No4/3 Kangal/SİVAS

Öğretmen :4
Öğrenci :58
Derslik :3
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :110
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kangal ilçe merkezi Zafer Mahallesi Kaymakamlık Binası karşısında Atatürk İlkokulu/Ortaokulu yerleşkesi içerisinde yer almaktadır. Kangal ilçesinin merkez nüfusu 2022 verilerine göre 8.948 ve toplam nüfusu 19.667´dir.

Adres - Zafer Mah. Zafer Yeniyol3 Sk. Kangal Anaokulu Blok No4/3 Kangal/SİVAS

Ulaşım Ulaşım sorunu yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Kangal ilçe merkezinde bulunmaktadır. Sivas il merkezine ise 90km uzaklıkta bulunmaktadır.